Apartamente në shitje
Në njërën nga perlat më të bukura të bregdetit shqiptar, në qytetin e Sarandës, shiten 4 banesa madhësish të ndryshme. Që të gjitha banesat janë të gatshme për shfrytëzim dhe të pajisura me mobile e inventar përkatës. Banesat ndodhen në rrugën kryesore, në dalje të Sarandës për në fshatin Ksamil, me plazhet fantastike dhe për në Butrintin antik me një qendër të rrallë arkeologjike...
Për çdo pyetje që keni për banesat, na shkruani dhe ne do të ju kontaktojmë dhe do të ju njoftojmë në mënyrë të detajuar.

Objektet e banimit