«Dëshirat tuaja janë sfida për ne!»

• SIGUREIMET & PENSIONET
• KREDI & HIPOTEKAT
• KËSHILLA PËR TATIME

Fenix Consulting GmbH

SIGUREIMET & PENSIONET

Pensioni
Pyetje: «Unë, me shtyllën time të parë dhe të dytë siguroj – AHV (sigurimi i pensionit të moshës dhe trashëgimisë) / IV (invaliditetit) dhe BVG (fondi i pensioneve). Unë mund ta ruaj standardin tim të jetesës më vonë, apo jo? Nëse do të marr vetëm AHV, a do të ma sigurojë ajo ekzistencën? Unë marr një pension nga sigurimi i invaliditetit dhe pagesën plotësuese, por si vazhdon kjo në moshë të shtyrë? Si funksionon puna me shtyllën e tretë, si mund t`i kursej tatimet?

Sigurimet
Pyetje: «Kush paguan për rregullimin e dhëmbëve të fëmijëve të mi, kush paguan për lentet e kontaktit, për syzet e mia? Në rast urgjence, unë do të doja që të kem sigurim shëndetësor privat, a mundem unë fare të përballoj këtë – kush i siguron më së miri fëmijët e mi? Ose, a mundem unë, me moshën time mbi 60 vjeçare, ta ndërroj arkën e sigurimit?” Një këshillim profesional, ose një krahasim individual ju ndihmon që të kurseni dhe është një hap i rëndësishëm

KREDI & HIPOTEKAT

Kredi
Me një kredi private, ju mund të përmbushni dëshirat dhe ëndrrat tuaja.

Hipotekat

Me ofertat tona të hipotekave, ju mund të llogarisni sipas masës dhe pa komplikime. Jeni pronar shtëpie private i cili dëshiron të transferojë në mënyrë fitimprurëse financimin ekzistues? Apo jeni ende qiramarrës dhe ëndërroni të keni shtëpi private? Ne ju këshillojmë me kënaqësi dhe hollësisht.

Kërkesë për kredi
Llogaritja e këstit
Miratimi i kredisë është i ndaluar me ligj nëse konsumatorin e ngarkon me borxh (Neni 3 UWG)

KËSHILLA PËR TATIME

Këshillime për tatime
Dëshironi të zvogëloni barrën tuaj tatimore? Specialistët tanë do t’ju këshillojnë me kënaqësi dhe me kompetencë.

Oferta jonë

  • – Planifikimi i taksave
  • – Identifikimi i masave për të kontrolluar optimimimin e taksave
  • – Mbështetje fiskale për blerjen ose shitjen e pasurive të patundshme
  • – Përfaqësimi para organeve tatimore
  • – Këshillimi mbi trashëgiminë dhe tatimin në dhurata

Deklarimi i taksave nga CHF 120.-

Më shumë…

Për çdo pyetje që keni për banesat, na shkruani dhe ne do të ju kontaktojmë dhe do të ju njoftojmë në mënyrë të detajuar.

Fenix Consulting GmbH