«Dëshirat tuaja
janë sfida për ne!»
Na shkruani
Për çdo pyetje që keni për banesat, na shkruani dhe ne do të ju kontaktojmë dhe do të ju njoftojmë në mënyr të detajuar.

Fenix Consulting GmbH

Boulevard Lilienthal 63
8052 Zürich
Telefon 044 514 40 00
FAX 044 514 40 01
Mobile 078 812 28 03
t.kerhani@fenix-zh.ch
Objektet e banimit